Защо да стартираме деня с протеин?

Защо да стартираме деня с протеин?

23 март 2020

Сутрешното хранене е едно от най-важните за енергизиране на тялото. За силен старт на деня е препоръчително да започнем с високопротеинова закуска. 

 

Ето какво ще се случи с тялото ни, ако редовно консумираме белтъци от растителен произход

 

  • Ще поддържаме добра форма – протеините спомагат за изгарянето на мазнини
  • Ще се почувстваме прилив на сила и енергия – а това обещава динамичен и пълноценен ден още от сутринта
  • Ще се чувстваме сити по-дълго време – хапването на протеини сутрин ще балансира апетита ни и ще управлява и намали чувството за глад.

 

Но как да подберем най-подходящите протеини на закуска и с какво да ги комбинираме? 

 

Отличен избор е мюсли Protein Power La Garone – високо протеиновият микс,  съчетан с кубчета ананас, червени боровинки и сурови бадеми, гарантира супер ден, защото съдържа

 

1. висококачествен растителен протеин – спомага да изграждаме мускулатура, регулира апетита и засища бързо. Така ни предпазва от преяждане и напълняване.

2. богати на фибри овесени ядки – бедни са на мазнини и са прекрасен източник на сложни въглехидрати.

3. екзотичен и полезен ананас – източник е на бромелаин – специфичен ензим, който по естествен начин разгражда белтъците, което го прави много предпочитан от спортуващите.

4. сурови бадеми – с фибрите, протеините и полезните си мазнини те задоволяват апетита и подпомагат загубата на тегло.

5. ленено семе – обогатява хранителния режим на спортуващите (и не само) с наличието на 9 незаменими аминокиселини и висококачествени растителни белтъци.

 

Правилният начин на живот е невъзможен без жизненоважните протеини. Осигурете сутрешната си доза от тях с купичка мюсли Protein Power плюс бонус: удоволствие и лекота.